Boekhouding

Boekhouding_groot_uitsnede.jpeg

Een boekhouding is wettelijk verplicht, maar geeft u ook houvast en veel kennis! 

Het is, voor elke onderneming, ongeacht de rechtsvorm, wettelijk verplicht om een boekhouding (ook wel administratie) bij te houden. Een boekhouding bevat de debiteurenadministratie, crediteurenadministratie, jaarrekening en jaarverslaggeving. Naast de wettelijk verplichte kant is een boekhouding ook belangrijk om inzicht te krijgen in de winsten en verliezen en om de financiële positie van een onderneming overzichtelijk te krijgen en te houden.

Ooit werd een boekhouding handmatig, met ganzenveer en papier, gedaan, maar die tijd ligt gelukkig ver achter ons. Er zijn diverse softwarepakketten beschikbaar die, mits correct gevuld, veel gemak en up-to-date overzicht geven.

Naast overzicht geeft een boekhouding ook veel inzichten. Bijvoorbeeld in uw debiteurenbeheer (het betaalgedrag van uw afnemers), uw winstmakers maar ook uw verliesdragende activiteiten. Ook kan uw boekhouding veel vertellen over uw concurrentiepositie en dient het om uw belastingaangiftes correct te verwerken.

AdFerm is thuis in boekhouden en helpt u graag om uw administratie in orde te brengen en te houden. 

Wij helpen u graag!  

AdFerm, gevestigd in Zevenaar regio Arnhem, helpt u graag en professioneel om uw administratie perfect inzichtelijk op orde te hebben. Neem gerust vrijblijvend contact op, dan plannen we snel een afspraak.

© AdFerm 2019

Ontwerp & realisatie: Vannaam

register%20belasting%20adviseurs
register%20belasting%20adviseurs

© AdFerm 2019
Privacy & Disclaimer
Ontwerp & realisatie: Vannaam