Kennis is macht en uw cijfers leren ons een heleboel. Maar dan moeten de cijfers wel kloppen, up-to-date zijn en op de juiste wijze worden geïnterpreteerd. Als ondernemer schiet het hebben van een adequate administratie er nog weleens bij in, maar AdFerm heeft tools beschikbaar waarmee uw administratie altijd perfect up-to-date is.

Ook de diverse belastingaangiften bezorgen u geen stress meer als u relatie bent van AdFerm. Met onze kennis van actuele wetten en mogelijkheden weet u zeker dat u nooit teveel betaalt en benut u alle mogelijkheden die de wet u biedt. Met AdFerm loopt u altijd in de pas en krijgt u alle ruimte om te kunnen ondernemen.

Misschien wilt u zelf uw administratie doen en ons uw belastingaangiften laten verzorgen, dat kan. Wellicht wilt u zelf uw uitgaande- en inkomende facturen behandelen, maar ons uw administratie en fiscale zaken laten verzorgen. Wij kunnen u ook volledig ontzorgen en u geregeld overzicht en inzicht geven. Onze dienstverlening is naar wens volledig schaalbaar en u weet altijd vooraf precies welke kosten hiermee gemoeid zijn.

Ook zullen wij u, gevraagd en/of proactief, adviseren over diverse (fiscaal) interessante mogelijkheden als bijvoorbeeld investeringsaftrek, bedrijfsuitbreiding, mogelijkheden en kansen in uw branche en ga zo maar door. Als wij ruimte zien die u kunt benutten, dan weet u dat als eerste!

Van starter, ZZP’er tot gevestigde grotere MKB’er, u weet zich verzekerd van de volledige aandacht van AdFerm als professionele en betrouwbare partner/adviseur!

Contact

Interesse?

in de diensten van AdFerm

Scroll naar top