Vrijblijvend kennismaken? 

kennismaken.jpeg

Waarom zou u vrijblijvend willen kennismaken met AdFerm? Om te beginnen kan deze eerste stap u een heleboel voordelen opleveren. Meer ruimte om te ondernemen, meer kwaliteit, meer gemak, minder rompslomp, minder stress en wellicht bespaart u daarnaast ook nog eens op de kosten!

Vraag uzelf af: heeft u een accountant nodig of volstaat een boekhouder? Een accountant werkt vaak voor grotere bedrijven, maar is in het overgrote deel van de gevallen overkill voor het MKB en ZZP'ers. Een boekhoud-/administratiekantoor is dan de betere keuze, maar liever wel een professioneel, modern en up-to-date qua kennis kantoor natuurlijk! 

Overstappen van uw huidige kantoor naar AdFerm is overigens geen probleem, ook niet tijdens een lopend boekjaar! Neem dus gerust contact met ons op, dan plannen we, discreet en betrouwbaar, tijd om elkaar beter te leren kennen en bespreken we de mogelijkheden met u. Daarnaast bent u altijd van harte welkom als u een vraag heeft waar uw huidig administratie- of accountantskantoor geen (bevredigend) antwoord op heeft of omdat u verlegen zit om een second opinion. Een eerste gesprek, zelfs een gesprek waarin u een concreet vraagstuk heeft, is altijd zonder kosten. Dus, wat houdt u tegen? 

Adferm is een laagdrempelig en vooruitstrevend administratiekantoor. Wij zijn gevestigd in Zevenaar, regio Arnhem. Wij hechten waarde aan persoonlijk en direct contact met u, van startende ondernemer tot middelgrote gevestigde onderneming. U bent van harte welkom om te profiteren van onze parate kennis en kunde.

Wij horen graag van u! 

AdFerm

Postadres
Postbus 255 | 6900 AG Zevenaar

Bezoekadres
Kampsingel 5a | 6901 JC Zevenaar

Telefoon: 026 355 43 71
E-mail: info(@)adferm.nl

Kvk: 64078817
BTW: NL855512702B01

© AdFerm 2019

Ontwerp & realisatie: Vannaam

register%20belasting%20adviseurs
register%20belasting%20adviseurs

© AdFerm 2019
Privacy & Disclaimer
Ontwerp & realisatie: Vannaam