Loonadministratie

Loonadministratie_groot_uitsnede.jpeg

Salaris betalen, daar komt nogal wat bij kijken! 

Ondernemers met personeel in loondienst moeten verplicht een loonadministratie bijhouden. Deze vorm van administratie moet aan specifieke voorwaarden voldoen om uw werknemers maar ook de belastingdienst de juiste gegevens te kunnen verstrekken.

Een loonadministratie bestaat uit diverse formulieren en berekeningen. Denk bijvoorbeeld aan een loonstaat, loonstrook en een jaaropgave. Ook dient u bewijzen voor de aan uw medewerkers uitgekeerde onkostenvergoedingen te bewaren. Over het salaris van uw medewerkers dient u bepaalde inkomensafhankelijke bedragen af te dragen aan de belastingdienst.

Het kan zeer lastig zijn om een correcte loonadministratie op te zetten en deze te onderhouden, maar AdFerm kan u hiermee helpen op zodanige wijze dat u er geen omkijken meer naar heeft. Dan heeft u vervolgens ruimte om uw medewerkers aan te sturen en hun potentieel te benutten met de zekerheid dat alles rondom salaris perfect geregeld is. 

Wij helpen u graag!  

AdFerm, gevestigd in Zevenaar regio Arnhem, helpt u om perfect te voldoen aan de wettelijke eisen rond loonadministratie. Neem gerust vrijblijvend contact op, dan plannen we snel een afspraak.

© AdFerm 2019

Ontwerp & realisatie: Vannaam

register%20belasting%20adviseurs
register%20belasting%20adviseurs

© AdFerm 2019
Privacy & Disclaimer
Ontwerp & realisatie: Vannaam