Inkomstenbelasting

blauwe%20envelop_uitsnede

Welke aftrekposten kunt u strategisch investeren?

Als u in loondienst bent, dan betaalt u loonbelasting. Een werkgever houdt loonbelasting in op het bruto salaris en draagt dit over aan de belastingdienst. Zelfstandige ondernemers, zoals zzp’ers, eenmanszaken en vof’s, betalen inkomstenbelasting. Het betalen van inkomstenbelasting kan, na schatting, tijdens een lopend boekjaar, waarbij gekozen kan worden voor betaling ineens (met betalingskorting), per kwartaal of per maand. Als de schatting over uw behaalde winst echter te laag was, dan moet u, nadat uw aangifte is gedaan, bijbetalen (met rente).

Vooraf, ineens of in gedeelten, betalen is vaak de meest prettige en overzichtelijke manier, maar dan moet uw winst wel goed worden ingeschat en uw liquiditeitspositie dat wel toestaan.

AdFerm helpt u om de voor uw situatie meest slimme en gunstige oplossing te vinden. Verwacht u winst te maken, is er ruimte om te investeren, kan deze aftrekpost ineens op uw balans of moet deze over meerdere jaren worden verdeeld? Hoe is uw financiële privé situatie? Heeft u een eigen woning met hypotheek, heeft u bepaalde privé uitgaven die van uw winst kunnen worden afgetrokken? Misschien is het wel interessant voor u om een BV op te richten, maar hoe dan ook vindt u samen met AdFerm de juiste weg en voorkomt u dat u teveel betaalt.  

Wij helpen u graag!  

AdFerm, gevestigd in Zevenaar regio Arnhem, helpt u graag met uw aangifte inkomstenbelasting. Neem gerust vrijblijvend contact op, dan plannen we snel een afspraak.

© AdFerm 2019

Ontwerp & realisatie: Vannaam

register%20belasting%20adviseurs
register%20belasting%20adviseurs

© AdFerm 2019
Privacy & Disclaimer
Ontwerp & realisatie: Vannaam