Fiscaal advies

Fiscaal_advies_groot_uitsnede.jpeg

Wij vinden ruimte waarmee u vooruit komt

De wet- en regelgeving rondom fiscaliteit verandert continue. Voor u als ondernemer is het praktisch ondoenlijk om op de hoogte te blijven, ook omdat veel bronnen (met name op internet) elkaar tegenspreken. AdFerm volgt de ontwikkelingen op de voet en weet altijd precies hoe de regels toegepast kunnen worden. Dat geldt ook voor uw organisatie, want fiscaal advies is altijd maatwerk.

Heeft u te maken met een complex vraagstuk inzake belastingen, heeft u een (dreigend) geschil met de belastingdienst, is een BV, als rechtspersoon, interessant, wat komt er allemaal kijken bij (buitenlandse) medewerkers, (familie) opvolging, investeringsaftrek, willekeurige afschrijving, herstructurering et cetera. De juiste keuzes optimaliseren uw fiscale positie.

Kortom: een gezonde onderneming ontkomt niet aan het betalen van belastingen, maar AdFerm zorgt er wel voor dat u nooit teveel af hoeft te dragen. 

Wij helpen u graag!  

AdFerm, gevestigd in Zevenaar regio Arnhem, helpt u graag met fiscaal advies. Neem gerust vrijblijvend contact op, dan plannen we snel een afspraak.

© AdFerm 2019

Ontwerp & realisatie: Vannaam

register%20belasting%20adviseurs
register%20belasting%20adviseurs

© AdFerm 2019
Privacy & Disclaimer
Ontwerp & realisatie: Vannaam