Vennootschapsbelasting

Vennootschapsbelasting%20groot%20uitsnede.jpeg

Moeten de sterkste schouders de zwaarste lasten dragen? 

U heeft een BV, NV of coöperatie? Dan moet u vennootschapsbelasting (Vpb) betalen aan de belastingdienst. Hoeveel hangt sterk af van de gemaakte winst. De winst wordt vastgesteld op basis van de actuele fiscale wetgeving alsmede fiscale beginselen en kan afwijken van de commerciële winst van de onderneming.
Zo kunt u bijvoorbeeld verliezen verrekenen met toekomstige winsten of winst uit het verleden. Bepaalde innovaties kunnen ook bijdragen aan verminderen van belasting evenals investeringen et cetera.

Er komt enorm veel kijken bij vennootschapsbelasting. Vormt uw moederbedrijf bijvoorbeeld een fiscale eenheid met één of meerdere dochterbedrijven, dan ziet de belastingdienst deze bedrijven als één belastingplichtige partij. Dat heeft als voordeel dat de verliezen van het ene bedrijf te verrekenen zijn met de winsten van een andere.

U begrijpt, het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de actuele fiscale wetgeving omtrent vennootschapsbelasting. En daar komt AdFerm om de hoek kijken, want onze kennis over vennootschapsbelasting en de mogelijkheden hierbinnen is groot! 

Wij helpen u graag!  

AdFerm, gevestigd in Zevenaar regio Arnhem, helpt u graag en goed met uw aangifte vennootschapsbelasting. Neem gerust vrijblijvend contact op, dan plannen we snel een afspraak.

© AdFerm 2019

Ontwerp & realisatie: Vannaam

register%20belasting%20adviseurs
register%20belasting%20adviseurs

© AdFerm 2019
Privacy & Disclaimer
Ontwerp & realisatie: Vannaam