Administratie, belastingen, fiscaal advies,...

…wij zorgen dat het in orde komt! 

administratiekantoor_rgb.jpeg

Orde in de cijfers, kennis van wetten en zicht op mogelijkheden en kansen

Kennis is macht en uw cijfers leren ons een heleboel. Maar dan moeten de cijfers wel kloppen, up-to-date zijn en op de juiste wijze worden geïnterpreteerd. Als ondernemer schiet het hebben van een adequate administratie er nog weleens bij in, maar AdFerm heeft tools beschikbaar waarmee uw administratie altijd perfect up-to-date is. Ook de diverse belastingaangiften bezorgen u geen stress meer als u relatie bent van AdFerm. Met onze kennis van actuele wetten en mogelijkheden weet u zeker dat u nooit teveel betaalt en benut u alle mogelijkheden die de wet u biedt. Met AdFerm loopt u altijd in de pas en krijgt u alle ruimte om te kunnen ondernemen.

Misschien wilt u zelf uw administratie doen en ons uw belastingaangiften laten verzorgen, dat kan. Wellicht wilt u zelf uw uitgaande- en inkomende facturen behandelen, maar ons uw administratie en fiscale zaken laten verzorgen. Wij kunnen u ook volledig ontzorgen en u geregeld overzicht en inzicht geven. Onze dienstverlening is naar wens volledig schaalbaar en u weet altijd vooraf precies welke kosten hiermee gemoeid zijn.

Ook zullen wij u, gevraagd en/of proactief, adviseren over diverse (fiscaal) interessante mogelijkheden als bijvoorbeeld investeringsaftrek, bedrijfsuitbreiding, mogelijkheden en kansen in uw branche en ga zo maar door. Als wij ruimte zien die u kunt benutten, dan weet u dat als eerste!

Van starter, ZZP'er tot gevestigde grotere MKB’er, u weet zich verzekerd van de volledige aandacht van AdFerm als professionele en betrouwbare partner/adviseur! 

Ordners_met_administratie.jpeg

Laat uw ordners maar thuis! 

Welkom in het digitale tijdperk, ook voor uw administratie

Wat een verspilling van ruimte en papier, kasten gevuld met ordners met administratie! AdFerm pakt dat anders aan en wel op zo’n manier dat papier echt overbodig is. Veel facturen worden reeds digitaal verzonden en gearchiveerd, maar voor bijvoorbeeld een kassabon liggen de zaken anders. Met scan-en-herkensoftware (of een foto via een handige app) komen kassabonnen en facturen eenvoudig op de juiste plaats terecht in uw administratie, digitaal.

Afas, Exact en Snelstart zijn zomaar enkele administratiepakketten waar wij graag mee werken. Ook u kunt hier, mits u de administratie in eigen beheer wilt houden, uitstekend mee uit de voeten. Als u reeds met een ander softwarepakket werkt voor uw administratie, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Verder werken wij op ons kantoor met specialistische software die, mits wij deze juist vullen, inzicht geeft in uw financiële verleden, het heden en zelfs de toekomst! En op het moment dat wij, namens u, aangifte doen en/of uw rapportages gereed hebben, dan krijgt u een e-mail en logt u in op een speciaal afgeschermd en beveiligd portal. Alhier kunt u één en ander controleren en akkoord geven. Deze werkwijze scheelt eveneens een hoop papier en voorkomt onnodige vertragingen.

Een greep uit de software waar wij mee werken: 

infine
logo nmbrs
dd logo
placeholder image
afas
exact
snelstart
visionplanner

AdFerm is lid van: 

fiscount

Hét kennis- en adviescentrum voor de accountancybranche

© AdFerm 2019

Ontwerp & realisatie: Vannaam

register%20belasting%20adviseurs
register%20belasting%20adviseurs

© AdFerm 2019
Privacy & Disclaimer
Ontwerp & realisatie: Vannaam